Каталог
UAH
  • EUR
Укр
0
Мій кошик

Costa Rica Garcilaso Espresso FIREBERRY кава в зернах 0,25 кг

Артикул 1035799
В наявності
Новий відгук або коментар
Оцініть товар
Надіслати
346.00 грн
Замовити швидко
Характеристики
Бренд FIREBERRY
Країна походження Costa Rica
Вага пакування 0,25 кг
Клас кави SPECIALTY COFFEE
Оцінка SCA 86,5
Тип кави Mono
Склад Arabica 100%
Обсмаження Espresso
Смаковий профіль  Абрикос, білий виноград, гранат, карамель
Тип упаковки Пакет Soft touch зіп-замок
Мелена/зерно В зернах
Процес обробки Red Honey
Опис
Garcilaso Espresso (Коста-Рика, регіон Трес Ріус) - коста-риканська арабіка класу спешелті, натуральної обробки. Кава походить з регіону Трес Ріус або «Три річки», що розташований на сході біля столиці Коста-Рики Сан-Хосе. Регіон простягається на схилах вулкана Іразу уздовж Тихоокеанського вододілу, який характеризується чітко вираженими вологим і сухим сезонами. Це сприяло формуванню тут специфічного клімату. Каву тут почали вирощувати ще в 1820-х рр, а виробництво спешелті - з початку 20 століття. Каву з цього регіону називають "костариканським Бордо" завдяки особливо добре збалансованій чашці з інтенсивним ароматом. Два роки тому Alice Soto — власниця ферми Garcilaso почала співпрацювати з проєктом SMS Specialty Coffee. Новими екологічними та соціальними принципами став повсякденний захист річок, дерев та дикої природи, а посадка високопродуктивних гібридів H1, H3 та H15 дозволила фермі отримувати високоякісну каву. Ферма не використовує інсектицидів і зосереджена на вирощуванні місцевої популяції бджіл для посилення природного запилення. Різновид Н3 особливий тим, що підходить для високогірних районів і холодного клімату. Він характеризується яскравою чашкою, стійкістю до іржі, високою продуктивністю і є більш родючим, ніж H17. Процес починається зі збору 100% зрілої кавової вишні на фермі. Зібрана кава транспортується на станцію обробки в Паталілло і далі конвеєрною стрічкою відправляється до резервуара для видалення флотерів та будь-яких інших домішок. Після завершення цього етапу вода відокремлюється від кавових вишень, а кава передається в горизонтальні пульпери, які обертаються 130 обертів на хвилину. Шкірка відокремлюється від зерен, які потім одразу розділяються за розміром. Потім кава з залишком 50% муселяжу поміщається на африканські ліжка шаром не більше 10 см завтовшки. Під час сушки зерна перемішуються вручну кожні 30 хвилин, поки показник вологості не досягне 10,5%. Цей процес може тривати приблизно 8-10 днів. Зрештою, каву поміщають у пакети Grain Pro, де вона відлежується щонайменше один місяць. Потім за допомогою халеру видаляють м'якуш, зелені зерна класифікують за розміром і щільністю, щоб мати готову каву експортної якості. Garcilaso Espresso ароматна з надзвичайно насиченим смаком кава, рекомендуємо під заварювання в еспресо, також під чашку та турку.

По Києву та області:

  • власною службою доставки
  • самовивіз зі складу

По Україні:

  • Новою Поштою

Детальніше про доставку

 

Мінімальна сума замовлення - 500 грн.

Способи оплати:

  • Готівкою кур'єру
  • Готівкою при самовивозі
  • На розрахунковий рахунок
  • Онлайн-оплата на сайті (картами Visa та Mastercard)
  • Післяплатою на Новій Пошті

Детальніше про оплату

Вгору